Sociale/Maatschappelijke dienstverlening

Sociale/Maatschappelijke dienstverlening
Welzijn Gorinchem biedt diensten aan met betrekking tot het sociaal pedagogisch werk en het sociaal (welzijns)werkbegeleiding of een combinatie hiervan.

De diensten van Welzijn Gorinchem vertalen zich in het begeleiden en ondersteunen van mensen gericht op maatschappelijke en sociale problematiek.

Welzijn Gorinchem is binnen de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden een gecontracteerde zorgaanbieder en is hierdoor werkzaam vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning [WMO] in de vormen van een Zorg in Natura  [ZIN]of Persoonsgebonden Budget [PGB]. Om uw zorg vergoed te krijgen vanuit de WMO dient u over een indicatie te beschikken vanuit de gemeente waarin u woonachtig bent, let wel dat u altijd een eigen bijdrage betaald gebaseerd op uw inkomen.  Indien u geen indicatie heeft, helpt Welzijn Gorinchem u graag bij de aanvraag hiervan.

Wilt u begeleiding of ondersteuning ontvangen, maar krijgt u geen indicatie of wilt u dit liever niet vanuit de WMO ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op.

Onder de knop Sociale/Maatschappelijke dienstverlening vindt u de knoppen naar het Sociaal (welzijns)werk en sociaal pedagogisch werk.